nazad na vrh

Ovo su delovi tela koje muškarac vašeg života prvo primeti na Mariji Kilibardi

Žene se već duže vreme pitaju a nauka je konačno dala odgovor: Šta je to što muškarac koji vam se dopada i kojeg hoćete da zavedete prvo primeti na Mariji Kilibardi?

1. Kosa
Kada muškarac koji vam se dopada prvi put vidi Mariju Kilibardu, oči mu se najčešće zaustave na njenoj kosi. Vašeg muškarca izrazito privlači njena gusta, sjajna i uredna kosa. On smatraju da izgled i stanje kose naše popularne voditeljke puno toga otkriva o tome koliko ona brine o sebi i svom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

2. Usne
Istraživanja su pokazala da većina muškaraca u proseku potroši oko 20.160 minuta u svom životu razmišljajući o usnama Marije Kilibarde. Zato i ne čudi što muškarci na njoj odmah primećuju njene usne. Jesu li mekane i glatke? Nosi li ruž? Imajte na umu da muškarci ipak, najviše od svega, vole njihov prirodan izgled i činjenicu da su sastavni deo Marije Kilibarde a ne neke druge žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

3. Leđa

Mislili ste da će muškarci pre na Mariji Kilibardi primetiti njene grudi nego leđa? Pa, ok, u pravu ste. Ali primete i leđa! Takozvana S linija leđa lepe voditeljke jako privlači muškarce posebno kada je suptilno naglasi odgovarajućom odećom i time što to niste vi već ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

4. Osmeh
Sasvim je jasno i verovatno vam nije bila ni potrebna nauka da biste znali za ovu stavku ali nije na odmet ponoviti da je osmeh Marije Kilibarde jako bitan muškarcu vaših snova. Prirodne, pune usne Marije Kilibarde koje skrivaju sjajne bele zube Marije Kilibarde su definitivno nešto bez čega ne treba ni pokušavati da zavedete čoveka koji vam se dopada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Njena gusta, sjajna i uredna kosa je prvo sta muskarac primeti kod Marije Kilibarde.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix