njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. sep. 2018

FANTASTIČNO: Pogledajte kako ova žena dobro izgleda iako je u braku već pet meseci

Zanosna figura i lepo lice Jelice Kršuljić (29) ostavljaju bez daha sve koji je vide. Ono što mnogi ne znaju, međutim jeste da ova lepotica izgleda ovako zanosno iako je u braku već pet meseci!

Jelica je živi dokaz da meseci i meseci u braku ne moraju da predstavljaju problem. Ona izgleda fantastično iako se udala za T.K. (31) pre čitavih pet meseci. Jelica tvrdi da za njen sjajan izgled ima da zahvali genima ali i za to što ne dozvoljava da je njen infantilni kreten od muža iznervira. – Sve moram da radim sama po kući pošto je on nesposoban i sijalicu da promeni, ali ne dopuštam da mi to izazove stres, koji je kao što sve znamo najveći neprijatelj dobrog tena, napomnjie ona.

– Ujutru koristim prirodnu kremu za lice, preko dana je dovoljno da jednom upozorim muža da skloni svoje prljave stvari sa poda kupatila inače ću mu jebati mater, a uveče prirodno sredstvo za skidanje šminke, kaže gospođa Kršuljić, devojačko Stanić.

Iako ponosno gazi šesti mesec braka, njena figura devojčice i lice deluju kao da se nikada nije udavala. Ona može ponosno da izađe na ulicu bez trunke šminke i šeta potpuno opušteno, iako već pet meseci živi sa “stvorenjem koje nema posao i po ceo dan kod kuće duva i igra igrice.”

Prijateljice ove mlade žene tvrde da ona prosto sija otkad je u braku, ali ne znaju da su za to zaslužne kako izbalansirana ishrana, tako i časovi joge jednom dnevno i to što je super-lepkom fiksirala dasku WC šolje “kako je onaj jebeni idiot ne bi non-stop ostavljao podignutu.”

  1. Pegavi Dzagadu kaže:

    Prava kriza pocinje u 8 mesecu i traje do 42. godine braka. Kasnije ide mirniji period…

  2. Bane A kaže:

    Jedva čekam da vidim njene fotke kada u 11-om mesecu braka postane udovica.

  3. Djagi kaže:

    Od 8 meseca braka počinje kriza i traje do 42 godine braka. Kasnije se navikne…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *