nazad na vrh

FANTASTIČNO: Pogledajte kako ova žena dobro izgleda iako je u braku već pet meseci

Zanosna figura i lepo lice Jelice Kršuljić (29) ostavljaju bez daha sve koji je vide. Ono što mnogi ne znaju, međutim jeste da ova lepotica izgleda ovako zanosno iako je u braku već pet meseci!

Jelica je živi dokaz da meseci i meseci u braku ne moraju da predstavljaju problem. Ona izgleda fantastično iako se udala za T.K. (31) pre čitavih pet meseci. Jelica tvrdi da za njen sjajan izgled ima da zahvali genima ali i za to što ne dozvoljava da je njen infantilni kreten od muža iznervira. – Sve moram da radim sama po kući pošto je on nesposoban i sijalicu da promeni, ali ne dopuštam da mi to izazove stres, koji je kao što sve znamo najveći neprijatelj dobrog tena, napomnjie ona.

– Ujutru koristim prirodnu kremu za lice, preko dana je dovoljno da jednom upozorim muža da skloni svoje prljave stvari sa poda kupatila inače ću mu jebati mater, a uveče prirodno sredstvo za skidanje šminke, kaže gospođa Kršuljić, devojačko Stanić.

Iako ponosno gazi šesti mesec braka, njena figura devojčice i lice deluju kao da se nikada nije udavala. Ona može ponosno da izađe na ulicu bez trunke šminke i šeta potpuno opušteno, iako već pet meseci živi sa “stvorenjem koje nema posao i po ceo dan kod kuće duva i igra igrice.”

Prijateljice ove mlade žene tvrde da ona prosto sija otkad je u braku, ali ne znaju da su za to zaslužne kako izbalansirana ishrana, tako i časovi joge jednom dnevno i to što je super-lepkom fiksirala dasku WC šolje “kako je onaj jebeni idiot ne bi non-stop ostavljao podignutu.”

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Prava kriza pocinje u 8 mesecu i traje do 42. godine braka. Kasnije ide mirniji period…

  2. Jedva čekam da vidim njene fotke kada u 11-om mesecu braka postane udovica.

  3. Od 8 meseca braka počinje kriza i traje do 42 godine braka. Kasnije se navikne…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix