njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

24. maj. 2013

6 načina kako da kaznite muškarca što vam nije ništa poklonio za godišnjicu

Godišnjica veze je jedan od najvažnijih datuma za ženu, odmah iza 8. marta i datuma kad ste dobili na poklon svoje najskuplje cipele. Ovaj datum prilika je i da testirate svog muškarca koliko misli na vas, ali i da mu se revanširate ako dođe bez poklona ili vam pokloni neku sitnicu.

1. Poslužite mu pred ortacima ceđenu narandžu

Budite uvereni ne samo da će se ubuduće setiti svih praznika i godišnjica, nego će i njegovi ortaci prestati da dolaze kod vas da gledaju fudbal. U isti svrhu može poslužiti i sok od šargarepe ili cvekle.

2. Sklonite mu sve novine koje stoje pored wc šolje

Ako je on zaboravio poklon zbog koga biste bili srećni, ukinite mu i vi stvari koje njemu pričinjavaju zadovoljstvo. Naravno, jedna od najvećih jesu novine pored wc šolje. Ubrzo će drastično smanjiti vreme provedeno u njegovoj omiljenoj prostoriji, a za svaki slučaj sklonite i sva sredstva za čišćenje, prašak za veš, i ostala pakovanja na kojima su bilokakva slova.

3. Pitajte svoju majku da živi sa vama

Ova kazna je posebno efikasna kod stanova manjih od 58m² ali je poznata i ona stara narodna poslovica:„Za život sa taštom, nijedan stan nije dovoljno velik“.

4. Nastavite da bušite kondome

Čak iako ste sebi potajno obećali da ovo nećete više raditi, možda je sad vreme da preispitate svoju odluku i vidite da li je vaš muškarac stvarno zaslužio da budete toliko velikodušni i prestanete to da radite.

5. Priznajte da vam gonoreju nije preneo crnac sa kojim sta ga prevatili na moru, nego njegov kum Žika

Ovim ćete mu i razrešiti dugogodišnju misteriju zašto ortaci kuma Žiku zovu „Precvali“.

6. Skuvajte mu nešto

Znate i sami koliko ne znate da kuvate, tako da vam ovu meru ipak predlažemo tek u krajnjem slučaju kada vaš muškarac, osim zaboravljanja godišnjice zgreši i još nekoliko stvari – počne da briše srca i slike kuca koja mu kačite na fejsbuk ili kad izjavi da mu se sviđa novi spot Željka Joksimovića.

Jasmina Gavrilov

 1. Tetka kaže:

  Један од ретко глупих текстова на вашем сајту… :(

 2. Ja sam kaže:

  Sta godisnjica braka, WC solja i klitoris imaju zajednicko?
  Muskarci ih uvek promase.

 3. Miloje kaže:

  Ovo je pre:6 načina da rasturite brak!-naravno,učinkovito..
  Čuj,da drpi novine iz WC!!?
  Trudi se Jasmina ali nije to za Njuz…Tetka je već pojasnila.

 4. Perun kaže:

  Čuj godišnjica veze, svašta! Pa zaboravili ste dan žena, koje one izuzetno cijene, pa dan majki, nisu one se tek tako mučile da postanu majke, pa imendan, te rođendan, te nova godina i božični praznici. Nedaj bože se pojaviti sa praznim rukama a i šuškave papirići su poželjni. E sad kako da se one sijete vaših dana, kad stalno moraju o svemu da misle, a i samo su načule da postoji neki tamo dan muškaraca, ali negdije tamo u dalekoj zemlji. I pošto su nježniji pol kako da se muće i da nose nekakve poklone, pa zar nisu one najbolji poklon kad se pojave na vratima, zatrepću i razmašu se rukicama. Samo pripazite da se nešto čvrsto nije zadesilo u njima!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *