njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. aug. 2011

“Beogradski trougao” kod Ušća misteriozno guta mobilne telefone svakog avgusta

Jedini snimak misterioznog "Beogradskog trougla" /FOTO: SrbijaNet

BEOGRAD, 19. avgust 2011, (Njuz) – Skeptikolozi i naučnici širom sveta i dalje ne mogu da objasne fenomen “Beogradskog trougla”. Svakog avgusta unutar površine između Hotela “Hajat”, Starog SIV-a i Ušća, na hiljade mobilnih telefona nestane unutar ove misteriozne oblasti.

Ova pojava je zabeležena i ove godine, i počela je 17. avgusta, a obično traje nekoliko dana. Osobe koje su pogođene opisuju svoja iskustva kao svojevrsni vizuelno-auditivni parapsihološki fenomen nakon kojeg se obično skoro ničega ne sećaju.

– Ušao sam unutar “Beogradskog trougla” negde oko 22 časa – priča za Njuz Nebojša Pantić iz Beograda – Malo posle ponoći, počeo sam da gubim svest i do jutra se ne sećam skoro ničega. Sećam se da je oko mene bio neki neobični oblak dima, čudni zvuci, i nekakva svetla, kao leteći tanjiri. Kada sam se probudio oko 6 ujutru, glava me je užasno bolela, a mog mobilnog telefona nigde nije bilo – opisuje svoje iskustvo Nebojša.

Na stotine drugih građana opisuju svoje iskustvo na sličan način, a u Beograd su ovim povodom došli istraživači parapsiholoških fenomena iz celog sveta.

– Došao sam u Beograd kako bih podrobnije ispitao uzrok ovog fennomena – priča Marti Misterija, istraživač iz Njujorka – instalirali smo specijalne senzore elektromagnetnog polja širom Beogradskog trougla, koji mogu da detektuju i najmanje oscilacije, tako da ćemo narednih dana sakupiti dosta informacija o ovom fenomenu – ispričao je ovaj fiktivni lik iz stripa reporteru Njuza.

Istok Pavlović

 1. pro kaže:

  hmmm.to onda objasnjava zasto ja kupujem telefon svakog avgusta…

 2. Ajvarolog kaže:

  …ispričao je ovaj fiktivni lik iz stripa reporteru Njuza…

  aaahaahahaahahahahahhahahahaha, veselo, veselo. xD

 3. geo kaže:

  samo da se Java ne napije, biće gužve :P

 4. Dejan kaže:

  Ja sam čuo da će se Martiju pridužiti i njegov kolega Dilan Dog iz Londona ;)

 5. Bogdan kaže:

  Samo da se Marti ne sretne sa Dilanom Dogom koji planira da istražuje vampire oko Bajine Bašte, poznato je da se, kad su njih dvojica zajedno, otvaraju vrata pakla… Eh, znači ipak su obojica u Srbiji.

 6. dzoni kaže:

  Izvanredno! Sam naslov te tera da procitas sve, a pogle nije ni cudo ko je pisao!

 7. MERIEN kaže:

  ”СКЕПТИКОЛОЗИ”’! Људи свака част!
  А да нема то нестајање мобилних везе са оним облаком испарења запршке из Гуче? Или је, ипак, само пивска пена у питању?

 8. Deda kaže:

  I ja kad bi se zvao nebilebilebilebilebilebikususus izgubio bih i razum i svest i ba(k)teriju od mobilnog u trokutu beogradske dvojke!
  Ali ja imam torbicu sa istoka koju mi je dao deda!
  Totalno sam moderan i zasticen!
  Preporucio bih svima!!!

 9. himalajac kaže:

  sa naucne strane je jasno da se radi o sili koja odvlaci predmete koji stvaraju elektro-magnetno polje oko sebe. niko se nije pozalio na upaljac ili kljuceve.
  e sad, ako tu ima i dima, i cudnog zvuka, pa jos i letecih tanjira, verovatno da amerikanci iz bondstila isprobavaju neku svoju novu tehnologiju. mislim, nisam 100% siguran da su ameri, ali sam 110% siguran da nisu rusi… ne bi rusi na bracu

 10. mamamimi kaže:

  I čudo jedno, nestaju samo noviji modeli. Diskriminacija!

 11. umur kaže:

  ovaj beer fest bio je mnogo mnogo mnogo zanimljiv po svim pitanjima, ali da li je moguće da se niste setili da je do toga došlo zbog nekoliko meseci uvedene prohibicije i činjenice da ona na beer festu nije bila na snazi? svako ko je stradao ove godine na beer festu, direktna ja žrtva đilasove neshvatljive uredbe koje je poremetila mozgove beograđana.

 12. hellen kaže:

  I meni je nestao mobilni, ali ja nisam bila obeznanjena…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *