Senatoru laknulo kad se BFF ispisalo zelenom bojom
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

12. apr. 2018

Cukerberg rekao kongresmenima da provere da li im je nalog kompromitovan tako što će ukucati BFF u komentaru

VAŠINGTON, 14.april 2018, (Njuz) – Osnivać Fejsbuka Mark Cukerberg oslobođen je danas svih sumnji nakon što je kongresmenima pokazao da jednostavno mogu da ukucaju BFF u komentaru i tako provere da li im je nalog kompromitovan.

– Ako ukucate BFF i iskoči vam zeleno, to znači da je sve ok, i da nema razloga za brigu, izjavio je Cukerberg nakon čega su kongresmeni izvadili mobilne telefone i u komentaru na ovaj post ostavili komentar BFF.

– Obojilo mi se BFF u zeleno, tako da sam definitivno utvrdio da mi nalog nije kompromitovan i da je sve u redu, izjavio je Džef Simons, republikanski kongresmen. – Ovo saslušanje je bilo svima od koristi i sada je svaka sumnja da Fejsbuk naše podatke daje drugom kompanijama na uvid otklonjena. Lajk! Zaključio je on.

Kako se nezvanično saznaje, test sa kucanjem slova BFF u komentaru radi i na ostalim platformama poput Whatsappa, Twittera, Snapchata, Instagrama kao i u komentarima na ovom sajtu.

 

Viktor Marković

  1. Toma kaže:

    Hteo bih ostavim komentar BFF, ali nikako da dobijem vezu

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Ameri se uvek strašno zabrinu kad se pojave neki stranci pa rade nešto što je za njih normalno. Taj isti kongres je bez problema odobrio svojim obaveštajcima najveći centar na svetu za praćenje interneta i svih na njemu. Izgleda da samo drugima to nije dozvoljeno! Cukerbergu je sad samo ostalo da uvede – kad otkucaš BFF i pojavi se zeleno, to su Amerikanci i to je u redu. Ako se pojavi crveno, to su Rusi iii…Ako je žuto, to su Kinezi….Tako da i mi obični fejsovci znamo ko nas kad !

  3. Biljana kaže:

    Odlicni ste sa novostima, sve su smijesne, ali uz ovu su mi suze sad isle od smijeha…placem :)))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *