njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. jun. 2019

Goran Vesić štuca po ceo dan

BEOGRAD, 26.jun 2019, (Njuz) – Gradski menadžer Goran Vesić već nekoliko meseci pati od štucavice, saznaje Njuz. Vesiću je štucavica počela negde u periodu kada su zbog kopanja zatvorene prve ulice u Beogradu, a vremenom se pojačavala, da bi danas trajala po ceo dan.

– Ne znam kako da HIK izlečim štucavicu, kaže za Njuz gradski menadžer i zamenik gradonačelnika Vesić. – U početku je bilo HIK još i podnošljivo jer se uglavnom počinjalo oko pet popodne i završavalo oko sedam uveče, ali sada traje po ceo dan. Eventualno se HIK malo pojača za vreme špica, kaže Vesić. – HIK HIK HIK, dodao je on.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže kako ne može više da boravi u društvu sa Vesićem jer mu se smučio zvuk štucanja.

– Taj čovek po ceo dan štuca. Probao je sve, i da zadrži vazduh, i da skače na jednoj nozi, i da proguta litar vode… Čak sam i pokušao da mu pomognem tako što sam ga uplašio rekavši mu da bih voleo da sad malo ja budem gradonačelnik. Uplašio se, ali nije pomoglo, jer i dalje štuca, zaključuje gradonačelnik Radojičić.

Kako se nezvanično saznaje, Vesić se plaši da je štucanje povezano sa rekonstrukcijom Beograda, i strahuje da će se još više pojačati kada “se bude radila Kneza Miloša”.

  1. bye kaže:

    zinula vam guza za pare. brišem vas iz fejvorita i bukmarksa. baj baj :)

  2. o0 kaže:

    srecno sa pretplatom
    LOL

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *