nazad na vrh

Goran Vesić štuca po ceo dan

BEOGRAD, 26.jun 2019, (Njuz) – Gradski menadžer Goran Vesić već nekoliko meseci pati od štucavice, saznaje Njuz. Vesiću je štucavica počela negde u periodu kada su zbog kopanja zatvorene prve ulice u Beogradu, a vremenom se pojačavala, da bi danas trajala po ceo dan.

– Ne znam kako da HIK izlečim štucavicu, kaže za Njuz gradski menadžer i zamenik gradonačelnika Vesić. – U početku je bilo HIK još i podnošljivo jer se uglavnom počinjalo oko pet popodne i završavalo oko sedam uveče, ali sada traje po ceo dan. Eventualno se HIK malo pojača za vreme špica, kaže Vesić. – HIK HIK HIK, dodao je on.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže kako ne može više da boravi u društvu sa Vesićem jer mu se smučio zvuk štucanja.

– Taj čovek po ceo dan štuca. Probao je sve, i da zadrži vazduh, i da skače na jednoj nozi, i da proguta litar vode… Čak sam i pokušao da mu pomognem tako što sam ga uplašio rekavši mu da bih voleo da sad malo ja budem gradonačelnik. Uplašio se, ali nije pomoglo, jer i dalje štuca, zaključuje gradonačelnik Radojičić.

Kako se nezvanično saznaje, Vesić se plaši da je štucanje povezano sa rekonstrukcijom Beograda, i strahuje da će se još više pojačati kada “se bude radila Kneza Miloša”.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. zinula vam guza za pare. brišem vas iz fejvorita i bukmarksa. baj baj :)

  2. srecno sa pretplatom
    LOL

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix