nazad na vrh

Kevina poruka na vajberu usred gledanja pornića odložila orgazam za nekih 30 sekundi

NOVI SAD, 26. jun 2019, (Njuz) – Dostizanje vrhunca nakon gledanja porno filma na mobilnom telefonu odloženo je za nekih tridesetak sekundi nakon što je u sred filma stigla poruka od keve, javljaju dobro obavešteni izvori. Prema za sada nezvaničnim saznanjima, student P.O.(23) bio je u sred gledanja svoje omiljene scene sa dve devojke i tri igračke kada mu je preko celog ekrana iskočila poruka “SINE IMAS RUCAK U FRIZIDERU SAMO PODGREJ” od kontakta “MAMA”.

– Nikada nije prijatno kada se seksualni čin prekine, a naročito kada to uradi neko od rodbine, ali jedino gore od toga jeste prekinuti. Odgovorio sam mami “ok hvala”, malo iskulirao, potrudio se da zaboravim na poruku i počeo ispočetka. Cenim da je sve trajalo nekih pola minuta duže nego što bi trajalo da nije stigla viber poruka, kaže ovaj istrajni i fokusirani mladić.

Kako saznajemo, nakon što je uprkos incidentu obavio ono što je naumio, P.O. je ogladneo pa je ipak podgrejao ručak iz frižidera. Posle toga je pogledao još jedan klip sa viberom na “mjut”.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Imam dojavu da je u toku policijska akcija hapšenja dr Neleta Karajlića zbog sumnjivog doktorata.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix