njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. jun. 2019

Kevina poruka na vajberu usred gledanja pornića odložila orgazam za nekih 30 sekundi

NOVI SAD, 26. jun 2019, (Njuz) – Dostizanje vrhunca nakon gledanja porno filma na mobilnom telefonu odloženo je za nekih tridesetak sekundi nakon što je u sred filma stigla poruka od keve, javljaju dobro obavešteni izvori. Prema za sada nezvaničnim saznanjima, student P.O.(23) bio je u sred gledanja svoje omiljene scene sa dve devojke i tri igračke kada mu je preko celog ekrana iskočila poruka “SINE IMAS RUCAK U FRIZIDERU SAMO PODGREJ” od kontakta “MAMA”.

– Nikada nije prijatno kada se seksualni čin prekine, a naročito kada to uradi neko od rodbine, ali jedino gore od toga jeste prekinuti. Odgovorio sam mami “ok hvala”, malo iskulirao, potrudio se da zaboravim na poruku i počeo ispočetka. Cenim da je sve trajalo nekih pola minuta duže nego što bi trajalo da nije stigla viber poruka, kaže ovaj istrajni i fokusirani mladić.

Kako saznajemo, nakon što je uprkos incidentu obavio ono što je naumio, P.O. je ogladneo pa je ipak podgrejao ručak iz frižidera. Posle toga je pogledao još jedan klip sa viberom na “mjut”.

  1. che kaže:

    Imam dojavu da je u toku policijska akcija hapšenja dr Neleta Karajlića zbog sumnjivog doktorata.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *