njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. apr. 2012

Korisnik Fejsbuka zadovoljan novim promenama

Prijatelji i javnost odmah osudili Marka zbog pohvale novog dizajna Fejsbuka

OBRENOVAC, 25. april 2012, (Njuz) – Marko Stoiljković (23), programer iz Obrenovca, objavio je na svom Fejsbuk profilu da je vrlo zadovoljan izgledom novih fan stranica na toj društvenoj mreži, privukavši veliku pažnju najpre svojih prijatelja a potom i šire javnosti.

– Vrlo mi se dopadaju fan stranice u obliku tajmlajna, pregledne su, mogu da se označe ključni momenti u njenom razvoju i da se brzo prelista cela njena istorija. Svaka čast za Fejsbuk ovog puta – glasio je status Marka Stoiljovića.

Njegov Fejsbuk prijatelji bili su šokirani, a reakcije su se kretale od „Je l’ se zaj*** ili…?“ do onih u kojima su ostavljani linkovi ka grupama poput „Svi mi koji hoćemo stari Fejsbuk“ ili „Lajkuj ako misliš da je novi Fejs sranje“.

Nedugo zatim je do Stoiljkovićevog statusa koji je bio javan, došla i žuta štampa, koja je Stoiljkovića optužila da je plaćen od strane Fejsbuka da postavi status.

– Nije mi jasno zašto se digla tolika frka. Nije me niko platio da postavim status, stvarno smatram da su nove promene dobre, iako sam do sada bio jedan od onih kojima je stari Fejs uvek bio bolji, ali koji se posle pet dana navikne i zaboravi kako je taj stari Fejs izgledao. Sada mi se, međutim, dopadaju nove fan stranice, ali sam naišao na žestoku osudu prijatelja zbog toga. Jedinu podršku dobio sam upravo od Fejsbuka, odakle su me kontaktirali i pitali da li želim da banuju ljude koji me uznemiravaju. Rekao sam da ne želim i zahvalio im se – kaže Stoiljković za Njuz.

Prema njegovim rečima, novitete na Fejsu posmatrao je iz programerskog i dizajnerskog ugla jer se time bavi, ali je odlučio da svoje impresije o Fejsbuku ubuduće piše na Tviteru kako bi izbegao neprijatnosti.

Nenad Milosavljević

 1. sloboda(n) kaže:

  nisam na fejsbuku. jel ima neka nagrada, nesto?mora da sam jedini…..

  1. Slavisha kaže:

   Gde si se prijavio da ne budes na Fejsbuku? I ja bih da ne budem.

 2. Džoni kaže:

  Bolje nek piše utiske na Google plus, tamo ga niko neće čuti :D

 3. LTG016 kaže:

  I meni ne smeta promena.
  Kad ‘ocete da dodjem do vas na intervju?

 4. celtic kaže:

  Evo, Jovan Marić je zagrijao krevetić, pa u koloni jedno po jedno dođite na tretman. Isto kao u crkvi, samo jeftinije i pametnije….

 5. celtic kaže:

  I da, pošto ne podnosim zamišljena i virtuelna druženja, mala digresija: Pravda za novu rubriku ‘Ljubav i Život’ i da nam velika poraste!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *