nazad na vrh

Moji saveti za period horizonta događaja 4-dimenzionalne zvezde koja implodira u drugom univerzumu

Dragi građani,

Budući da, kao što svi znamo, živimo u trenutku koji je nastao pre 13,7 milijardi godina, neophodno je znati kako da se oblačimo i šta da jedemo.

Haotični Veliki prasak je možda samo jedna od teorija, koji i dalje ne može u potpunosti da se uklopi u postojeće okvire fizike, ali za svaki slučaj bolje je obući se lagano i jesti hranu bogatu vitaminima.

Uzevši u obzir mogućnost da je pre Velikog praska postojao “singularitet“, to jest neverovatno gusto i vruće stanje prostora i vremena, pametno je otvarati prozore i provetravati prostorije u kojima se boravi.

Ne smemo sa uma ipak smetnuti i šansa da je singularitet bio deo 4-dimenzionalne crne rupe, a u tom slučaju najbolje je da zaboravimo na ideju o Velikom prasku i nositi bočicu sa vodom i biti oprezan u saobraćaju i na kupalištima.

Ne preporučuje se preterivanje sa fizičkim aktivnostima, ponajviše zbog problema kosmičke inflacije, odnosno trenutka kada je univerzum iz “ničega“ postao “nešto”.

Trodimenzionalne crne rupe u našem svemiru imaju dvodimenzionalni horizont događaja: dvodimenzionalnu granicu koja označava “tačku bez povratka“, odnosno period kada je obavezan doručak, lagan ručak, lagana večera i dve dnevne užine, koji će sačuvati snagu, održati dobru koncentraciju i okrepiti organizam.

S druge strane, u 4-dimenzionalnom svemiru, crna rupa bi mogla da ima trodimenzionalni horizont događaja pa u tom slučaju izbegavajte stresne situacije, odmarajte popodne ili šetajte na otvorenom, posebno pored reke.

Ideja da potičemo sa ivice horizonta događaja 4-dimenzionalne zvezde koja se urušava sama u sebe u nekom drugom univerzumu, možda zvuči bezopasno, ali posledice mogu biti glavobolje, slabija koncentracija, razdražljivost i nesanica.

Prijatno popodne u kojoj god dimenziji da se nalazite želi vam vaša

N.M.

Tagovi: ,
  1. Ljudi, nedajmo da Nada ode u kosmičke dimenzije, sad kad nam je najpotrebnija na zemlji. Predlažem da joj se smesta dodeli ministarstvo za vanzemaljske komunikacije i interplanetarni nutricionizam.

  2. Mislim … nevezano za ovu vest … Ova zena jest’ u nekim godinicama ( gledam je, skeniram njen rad ;) ) ali njoj treba neko da je … relaksira i da nadje mir i lepotu zivota …. i da nam se skine sa TVa.

  3. Vasiono! Cujes li me, vasiono!

  4. Pa dobro ljudi za ovu vrucinu uz “opusteno ponasanje” ne treba samo lagana, bela po mogucnosti moderna providna garderoba? i naravno nije sve u luftiranju i provetravanju,pa valjalo bi to po malo propirkati vodom! Za prvu pomoc mislim cisto da se ne usmrdi…

  5. Kad slusam onog sto prica nedeljom o kolima i ovu, pitam se d ali se ista promenilo u Srbiji poslednjih 30, 40 godina. Strasno. Ko zasedne jednom negde, ni puskom d aga isteras.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix