njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

11. aug. 2014

Moji saveti za period horizonta događaja 4-dimenzionalne zvezde koja implodira u drugom univerzumu

nadaDragi građani,

Budući da, kao što svi znamo, živimo u trenutku koji je nastao pre 13,7 milijardi godina, neophodno je znati kako da se oblačimo i šta da jedemo.

Haotični Veliki prasak je možda samo jedna od teorija, koji i dalje ne može u potpunosti da se uklopi u postojeće okvire fizike, ali za svaki slučaj bolje je obući se lagano i jesti hranu bogatu vitaminima.

Uzevši u obzir mogućnost da je pre Velikog praska postojao „singularitet“, to jest neverovatno gusto i vruće stanje prostora i vremena, pametno je otvarati prozore i provetravati prostorije u kojima se boravi.

Ne smemo sa uma ipak smetnuti i šansa da je singularitet bio deo 4-dimenzionalne crne rupe, a u tom slučaju najbolje je da zaboravimo na ideju o Velikom prasku i nositi bočicu sa vodom i biti oprezan u saobraćaju i na kupalištima.

Ne preporučuje se preterivanje sa fizičkim aktivnostima, ponajviše zbog problema kosmičke inflacije, odnosno trenutka kada je univerzum iz „ničega“ postao „nešto”.

Trodimenzionalne crne rupe u našem svemiru imaju dvodimenzionalni horizont događaja: dvodimenzionalnu granicu koja označava „tačku bez povratka“, odnosno period kada je obavezan doručak, lagan ručak, lagana večera i dve dnevne užine, koji će sačuvati snagu, održati dobru koncentraciju i okrepiti organizam.

S druge strane, u 4-dimenzionalnom svemiru, crna rupa bi mogla da ima trodimenzionalni horizont događaja pa u tom slučaju izbegavajte stresne situacije, odmarajte popodne ili šetajte na otvorenom, posebno pored reke.

Ideja da potičemo sa ivice horizonta događaja 4-dimenzionalne zvezde koja se urušava sama u sebe u nekom drugom univerzumu, možda zvuči bezopasno, ali posledice mogu biti glavobolje, slabija koncentracija, razdražljivost i nesanica.

Prijatno popodne u kojoj god dimenziji da se nalazite želi vam vaša

N.M.

 1. Svetislav kaže:

  Ljudi, nedajmo da Nada ode u kosmičke dimenzije, sad kad nam je najpotrebnija na zemlji. Predlažem da joj se smesta dodeli ministarstvo za vanzemaljske komunikacije i interplanetarni nutricionizam.

 2. Zoka Poka kaže:

  Mislim … nevezano za ovu vest … Ova zena jest’ u nekim godinicama ( gledam je, skeniram njen rad ;) ) ali njoj treba neko da je … relaksira i da nadje mir i lepotu zivota …. i da nam se skine sa TVa.

 3. Mickey kaže:

  Vasiono! Cujes li me, vasiono!

 4. zemljostrugar kaže:

  Pa dobro ljudi za ovu vrucinu uz “opusteno ponasanje” ne treba samo lagana, bela po mogucnosti moderna providna garderoba? i naravno nije sve u luftiranju i provetravanju,pa valjalo bi to po malo propirkati vodom! Za prvu pomoc mislim cisto da se ne usmrdi…

 5. Zoran kaže:

  Kad slusam onog sto prica nedeljom o kolima i ovu, pitam se d ali se ista promenilo u Srbiji poslednjih 30, 40 godina. Strasno. Ko zasedne jednom negde, ni puskom d aga isteras.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *