njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

21. nov. 2013

5 znakova da mu je stalo do vas

Kako proniknuti u muške misli i srce? Svaka žena je bar jednom pokušala da otkrije odgovor na ovo pitanje, ali muškarci su oduvek bili majstori u skrivanju svojih emocija i pravih namera. Kako ih onda razumeti? Kako znati da li smo samo prolazna avantura u njihovim životima ili im je zaista stalo do nas? Muškarci jesu jači pol, ali je ženski intelekt snaga pred kojom su nemoćni i zahvaljujući kome nepogrešivo otkrivamo njegove prave namere. Ako obratite pažnju na njihovo ponašanje i primetite da radi neku od ovih stvari budite sigurni da je vašem muškarcu stalo do vas.

Traži da mu otkrijete svoju Fejsbuk lozinku

Ako ste imali ikakvu dilemu oko njegovih osećanja ovaj njegov postupak će ih razvejati. On želi da bude potpuno intiman sa vama i izgradi odnos međusobnog poverenja. Često će čitati poruke na vašem mobilnom telefonu kako bi dokazao da vam potpuno veruje i da je svestan vaše vernosti i odanosti.

Insistira da vi platite račun u kafiću ili restoranu

Moderan i emancipovan, svestan da su tradicionalne podele u muško-ženskim odnosima odavno stvar prošlosti. Ovim postupkom pokazuje da je siguran u sebe i da je spreman da vas podrži kao nezavisnu i jaku ličnost. Ukoliko nastavite da ga finansirate vrlo verovatno ćete provesti život u srećnom braku koji će vam dati priliku da se iskažete kao glava porodice.

Priča o svojoj bivšoj devojci

Njegova bivša devojka je bila fantastična, lepa, pametna i zanimljiva. Tuga sa kojom priča o njoj jasno govori koliko je propatio u toj vezi i koliko je srećan što ga je ostavila. Ponekad je zove kad malo popije, ali samo da bi joj stavio do znanja da ste vi jedina osoba u njegovom životu. Njena slika u njegovom novčaniku ne treba da vas brine. Ona služi samo kao podsećanje na njegovu trenutnu sreću.

Svima priča da ste mu samo drugarica

Toliko mu je stalo do vas da vašu vezu drži u tajnosti kako bi je zaštitio od negativnih uticaja drugih ljudi. Intimnost koju međusobno gajite vas čvrsto povezuje i obećava da ćete ceo život biti najbolji prijatelji.

Obećava da će se razvesti

Već godinama se kune da će napustiti ženu i biti samo vaš čime nedvosmisleno otkriva svu dubinu osećanja koja gaji prema vama. Vi ste definitivno žena njegovog života, a brak u kome je zarobljen je samo greška koja će jednom biti ispravljena. Budite uporni, ostanite pored njega jer je dokazano da neki muškarci zaista ispune ovo obećanje.

Bojan Savić

 1. himalajac kaže:

  a svakodnevno opijanje sa drugarima u lokalnom kaficu bi bio odraz iskazivanja paznje za zensku potrebu za privatnost, da uziva sama, meditira, cita knjige, opere, usisa i naravno spremi rucak (po potrebi i uradi domaci sa decom)

 2. Milford kaže:

  Ovde se opisuje jedna posesivna licnost, sklona opijanju, koja je mislima jos uvek u bivsoj vezi, verovatno i bez stalnog zaposlenja koji ima za cilj da nadje zenu sponzora, i pri tom je u braku??? Idealna prilika za svaku devojku, nema sta!
  Kakve li je halucinogene supstance konzumirao gospodin Savic dok je pisao ovaj tekst i cita li neko iz redakcije ove tekstove pre nego sto ih objavite na sajtu.
  U poslednje vreme uopste nisam zadovoljan ovim sto objavljujete.
  Ozbiljno se pitam zasto i dalje citam ovaj sat. Najverovatnije cu se vratiti na kurir.

  1. Packy kaže:

   Pod kakvim li si ti supstancama i iz koje li si krtice uplovio ovamo? Verovatno sa Kurira.

  2. celtic kaže:

   Sad sam siguran da te Uredništvo finansira!

  3. Akira kaže:

   Svaka ti je Njegosheva. E neka si im rekao!

  4. tAGORE kaže:

   izvanredan komentar

 3. Mickey kaže:

  Ja sam se ‘davno vratio na Kurir, brate ovi su katastrofa. Kao njuz a u stavri su im vesti ili bajate ili glupe… A tek novinari i urednistvo… Njuz, Vecernje novosti, Politika, Politikin zabavnik, Zlatna serija, Lunov magnus strip… Sve je to isto, samo je Kurir zakon!

  1. celtic kaže:

   To što se vraćaš na Kurir, znači da si davno s Kurira došao ovdjekarce!? Učtivo molim Uredništvo da potegne onaj moj Zyklon B iz šteka, vakat je….

 4. Bratislava Peric kaže:

  I ja najivise citam Kurir. Crnu hromiku i stars.

 5. Mickey kaže:

  Pa zar u Kuriru postoji neka druga rublika?

 6. ariela kaže:

  Manite se tog Kurira…alo!…oni ce da zavade dva oka u glavi a Njuz spaja ljude…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *