njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

06. jun. 2013

Saveti: Kako da ga nagovorite da imate bebu

Ubeđivačka moć žene meri se brzinom kojom ona uspe da nagovori svog partnera da je dobro da imaju bebu. I dok vaše drugarice ljubomorno čuvaju tajnu kako im je to pošlo za rukom, mi vam nudimo nekoliko agrumenata na koje vaš dragi sigurno neće ostati ravnodušan.

1. Kad dođe u krizu srednjih godina, nosiće sinovljevu garderobu

Vaš mukarac će se, kopirajući sina, ne samo oblačiti mlađe, nego će tako i izgledati i ponašati se. Međutim, bitno je da svom muškarcu ne kažete da ste još odavno odlučili da ćete zabraniti sinu da dovodi u kući zgodne devojke i drugarice, kao i to da će mu privatne časove držati samo profesori.

2. Moći će da vežba boks na ćerkinim momcima

Strah svakog muškarca je da će se s godinama opustiti, ispasti iz forme i sportski izgled zameniti pivskim stomakom. Ne postoji bolji način da vežba boks, od onog kad su mu sparing partneri momci koji budu povredili njegovu mezimicu. Ova aktivnost je ujedno i odlična antistres terapija.

3. Nikada neće ispasti iz forme za navijanje

Sigurno vaš muškarac zna koliko je važno pratiti nove navijačke pesme i psovke. Sa rođenjem sina, imaće koga da vodi na utakmice i bude u toku sa svim navijačkim pesmama. Ima li šta lepše od slike šestomesečne bebe u naručju svoj oca na stadionu, koji psuje protivničke navijače i sudiju?

4. Imaće ko da šeta pudlicu za koju ga mesecima nagovarate da vam kupi

Sigurno vam je vaš dragi, kao jedan od razloga zbog kojih uporno odbija da vam kupi preslatku belu toj pudlu, rekao da neće imati ko da je šeta. Čim vaše dete prohoda, ovaj problem će biti rešen i vaš partner i vi ćete moći nasamo da provodite romantične trenutke, dok vaše dete pokušava da spreči komšijskog rotvajlera da zakolje vašeg ljubimca.

5. Bar će jedna osoba u vašoj porodici nositi njegovo prezime

Ovaj argument iskoristite tek na kraju, jer postoji mogućnost da neće blagonaklono gledati na to što želite da zadržite svoje prezime.

Jasmina Gavrilov

 1. kaja kaže:

  moci ce da muva zene po parku? i sa bebom i sa pudlicom. XD

 2. himalajac kaže:

  ili jednostavno, pustite ga da pije sa drugarima koliko god hoce, a sve ostalo ce doci samo po sebi

 3. Miloje kaže:

  Treba mu pojasniti da to nije kao kada pčela sleti sa cveta na cvet pa..A rode ne pominjati ni slučajno,možda vam osvane beba pred vratima!

 4. Dexter kaže:

  Njuz zena mi je malo bezveze, nije kvalitet kao na ostalim tekstovima, iskreno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *