njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

03. dec. 2013

6 načina da se dopadnete njegovoj majci

Konačno ste pronašli muškarca svog života sa kojim možete ostvariti sve što vas ispunjava, a što prevazilazi ustaljene i pomalo dosadne stvari poput ljubavi i sreće. Iako ste možda nekako uspeli da se i dalje dopadate svom novom mužu, to ne znači da ste sklopili sve kockice u bračnoj Rubikovoj kocki.

Preostala vam je još jedna prepreka na putu do vaše konačne sreće. Pogađate, u pitanju je njegova majka. Ako vam je nekada i delovala poput Mont Everesta, nećete verovati, ali nikakve dijete nisu potrebne da ova nesavladiva planina postane običan panj. Pred vama je saveta kako da svoju svekrvu privolite da počne da vas poštuje.

Otkrijte joj šta sve njen sin priča o njoj

Sve što se ikada pred vama izlajao o svojoj strogoj majci, možete slobodno preneti njoj. Biće vam zahvalna kada bude saznala da je oduvek predstavljala vešticu u njegovom životu jer će joj konačno proraditi savest i ona će poželeti da svom novom savezniku maksimalno ugodi. Ovo će svakako učvrstiti vaš odnos i ona će konačno početi da vas ceni kao, po informacije, klučnog člana familije.

Delite s njom pare koje krišom uzimate mužu

Empatija je lepa osobina koja podrazumeva da sa svim članovima familije, pa čak i sa svekrvom, delite dobro i zlo, ali takođe i novac. Do njega možete lako doći uveče, kada muž zaspi, pretražujući unutrašnji džep njegove jakne ili farmerki. Na ovaj način ćete učiniti da svi budu na dobitku. Vi ćete ubrzo moći da priuštite novu bundu pred hladnu zimu, vaša svekrva će dobijati pola para da ćuti, a i mužu više neće padati na pamet da višak para prokocka na nepotrebne nabavke vikendom ili još gore, zimske gume.

Pohvalite i njenog drugog sina da je odličan u krevetu

Majke su posebno srećne kada su im sva deca uspešna. Ako joj ispričate po koju pikanteriju iz života njenog drugog sina, biće vam neizmerno zahvalna na tim informacijama. Samo, vodite računa da ne preterujete u detaljima, jer ipak nije lepo da majka sazna kako njen drugi sin voli da ga vezujete za krevet i pričate mu prljave reči. Vodite računa da je takođe poštedite informacija o tome kako vaš budući muž, na vašu ideju, planira da uskoro otruje svog rođenog brata.

Ručak naručujte samo u najekskluzivnijim restoranima

Kad god se ukaže prilika, a nutricionisti preporučuju minimum triput dnevno, pozovite svoju svekrvu na ručak, kako biste je oduševili svojim kulinarskim umećem. Vaš mužić sigurno ne bi dozvolio rizik da mu majka jede zagorelu ćurku. Zato, tražite mu pare koje ćete direktno investirati u zadovoljstvo njegove mame. Ne brinite, neće se buniti, svaki sinčić bi sve učinio za svoju majku, a vama ostaje da uživate u svekrvinim komplimentima o kavijeru i punjenoj patki koju ste joj priredili.
Nosite njen nakit koji je ostavila sinu

Kad god poželite da se svojoj svekrvi predstavite u najlepšem izdanju, stavite na sebe dijamantski nakit koji je u nasledstvo ostavila svom sinčiću. Tako ćete joj pokazati da imate isti stil kao i ona, pa će vas posle toga još više ceniti. Nastojte da svaki put koristite drugi nakit, da ne biste delovali kao jeftina fufa koja nosi stalno jedno te isto, a u međuvremenu se raspitajte koja zlatara nudi najbolje cene za pretapanje dragocenosti u keš.
Ubedite je da ste sposobni da preuzmete njegovo nasledstvo

Majka vašeg muža će vas još više ceniti ako, na vašu ideju, pristanete da na sebe preuzmete neke sitne porodične stvari, kao što je nasledstvo. Tako ćete svog muža osloboditi nepotrebnih briga koje ostavinska rasprava nosi sa sobom. Posebno, kada sleduje nakon njegove iznenadne smrti posle jutarnje šolje čaja.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Od sutra ne pijem caj.

 2. Nesa kaže:

  Kod mene u farmerkama moze naci samo promasene tikete,pa da zajedno analiziraju sta sam igrao.

 3. Himalajac kaže:

  Pa ako joj hvali drugog sina, red je da joj pohvali i muza

 4. celtic kaže:

  Sreća pa sam uz Renault već dobio zimske gume. Ne držim pare u džepu, a ako žena dirne moje, poderem je ko Mocart kajdanku.

 5. aleksandar kaže:

  sto bi rekao Boris Tadic, “a zasto bih se ja dopadao i njegovoj majci”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *