njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

12. jul. 2013

Kako da znate da se nećete razvesti

U ljubavi nema garancija, a ako je vaš brak jedan od retkih gde ima ljubavi, razumljivo je zbog čega strepite. Brojna istraživanja pokazuju da razvodu prethode mnoge situacije koje se mogu sprečiti. S druge strane, ima stvari koje su garant za dugi bračni status. Ovo su neke od njih.


1. Leto je, a vi planirate more

Najmanje razvoda desi se u leto, pred sezonu godišnjih odmora. Još i ako ste rate za more počeli da uplaćujete još u decembru, budite sigurni da se tema razvoda neće pokretati bar do povratka sa letovanja. Ipak pripazite – ukoliko nakon letovanja imate još neke zaostale rate, mogući su problemi u braku.

2. Sa vama živi njegov pas

Ako sa vama živi pas koga je vaš muž imao pre nego što je vas upoznao, a pritom ga vi ponekad prošetate i nahranite, verujte da vašem partneru razvod neće pasti na pamet. Umesto psa, kao spona dobro dođu i zajednička deca.

3. Muž živi u vašoj kući od 300 kvadrata sa bazenom na Senjaku

Izreka da “I bogati plaču” pada u vodu ako je samo jedna osoba u paru bogata. Tada će druga osoba najčešće uraditi sve da ovu osobu usreći. Ovom prostom računicom dobijamo dve srećne osobe u braku, gde je potpuno logično da nikad ne dolazi do razvoda. Ipak, obratite pažnju da vremešna komšinica nema veću kuću od vas.

4. Bar jedno od vas dvoje ima redovan seks

Zadovoljni ljudi ređe pomišljaju na razvod. Idealno bi bilo da oba partnera u braku imaju redovan seks, još idealnije i ako ga međusobno upražnjavaju.

5. Komšija ume da čuva tajnu

Stručnjaci procenjuju da je lajavi komšija glavni uzrok čak 78 odsto razvoda. Budite pametni i poštujte zlatno pravilo braka – muž se vara samo sa oženjenim komšijom.

Jasmina Gavrilov

 1. aleksandar kaže:

  4 i 5 me podsete na vic:

  Mujo upeca zlatnu ribicu, i ona mu obeca
  da ce mu ispuniti jednu zelju ako je pusti.
  Mojo pozeli da on i Fata kad imaju seks,
  oboje svrse u isto vreme.

  Ribica kaze: “bice ispunjeno!”

  Krene Mujo kuci, i uz put, svrsi dvaput….

  p.s.
  Ne znam dali su se razveli…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *