njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

31. maj. 2013

Saveti: Kako se ponašati u kupovini cipela

Kupovina savršenih cipela nekad je teža nego potraga za savršenim muškarcem. Pred vama je nekoliko saveta kako se ponašati kada krenete da kupujete cipele.

1. Bar 25 puta prođite pored radnje sa željenim cipelama

Postarajte se da vas prodavačica zapamti. Poseban uspeh ćete postići i ako vas zapamte prodavačice okolnih radnji, kao i prolaznici koji često tuda šetaju. Dok prolazite, netremice gledajte u izlog minimum pet minuta.

2. Probajte cipele nekoliko puta

Prijatelji, a posebno dečko će vam biti zahvalni što delite sa njima tako važnu odluku kao što je kupovina cipela, kao I sve dileme koje imate kada je reč o kupovini obuće. Sve prave devojke znaju za pravilo da se cipele ne kupuju sve dok ih ne probaš barem pet puta.

3. Kada ste sa dečkom u radnji, zadržite se unutra minimum pola sata

Na ovaj način ćete pokazati vašem dečku da niste brzopleta osoba i da ne odlučujete ishitreno. Bitno je da kukate u radnji, ali i van nje kako želite te cipele – neka vidi da je vaša želja jaka.

4.Kupite cipele u boji koju nemate (ne samo u cipelarniku, nego ni u garderoberu)

Na ovaj naćin ćete omogućiti sebi da kupujete i druge cipele, jer vam se ove neće slagati ni uz šta. Nikada nemojte dozvoliti sebi da pomislite da imate šta da obučete ili da imate dovoljan broj cipela.

5. Kupite cipele iako su vam male

Pokažite sebi i drugima da ne odustajete od svojih želja tako lako i da to što birane cipele nikada nećete moći da nosite duže od 20 minuta, nije razlog da ih manje volite.

6. Okačite bar 3 slike cipela na Fejsbuk

Bitno je da uz svaku sliku napišete i komentare tipa „My new baby“ „Awww ♥ ♥ ♥ ♥“ itd. Pokažite svima koje su važne stvari u vašem životu.

Jasmina Gavrilov

 1. sale kaže:

  Pazi kad ovakav tekst ne bih ocekivao od zenskog autora.

 2. Vladimir kaže:

  I ja počinjem da sumnjam da je Jasmina žensko

 3. Miloje kaže:

  7.Oprati noge.

 4. Александар Хејтер kaže:

  Јасмина је уствари Исток Павловић који је после испијања афлатоксичног млека на ТВ-у доживео кризу идентитета. Свака част за текст.

 5. Mirjana kaže:

  Kvalitet današnjih cipela je takav da bi se od tolikog gledanja i isprobavanja sigurno raspale…

 6. miramara kaže:

  …story of my life je pod brojem 4 hahahahaha

 7. tonka kaže:

  au sto ce mi se decko obradovati kad ga odvedem u sledecu kupovinu cipela! a ja paglu mislila da oni to ne vole cccc kako nemam pojma!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *