njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. okt. 2016

Pet najboljih tehnika za hvatanje bidermajera

Hvatanje bidermajera je jedan od najvažnijih događaja i može se reći da praktično sve u životu vodi ka tome. To je najsrećniji dan za mnoge žene, dan kada određuju svoju sudbinu i, shodno tome, moraju biti spremne na sve, ali najviše na to da ga uhvate. Predstavljamo vam pet najboljih i u praksi višestruko proverenih tehnika za hvatanje bidermajera. 

1. Glumi nezainteresovanost

Nikada ne zaboravi da sve vreme imaš veliki osmeh da bi svima delovalo kako je za tebe sve ovo jedna velika šala i da ti uopšte stalo do bidermajera. Obavezno se kikoći dok lakat leve ruke nabijaš u lice suparnice do tebe, a dok ti si štiklu zabola devojci sa tvoje druge strane.

2. Ponašaj se kao dama

Udarac laktom u pleksus, poluga na vratu ili zglobu šake su uvek efikasna rešenja, ali ne zaboravi, ti si ipak dama i tako treba da se ponašaš u svim situacijama, pa i ovoj. Suzavac ili biber sprej će ti biti sasvim dovoljni da prvi dođete do toliko željenog bidermajera.

bidermajer-03

3. Skretanje pažnje

Neposredno pred mladino bacanje bidermajera, probaj da svim konkurentkinjama skreneš pažnju. Slobodno vikni nešto što bi moglo da im se svidi kao “Eno je Dženifer Lopez” ili nešto što će ih uplašiti “Eno ga Mima Karadžić”. Dok žene uspaničeno budu bežale u strahu da je Mima Karadžić došao na svadbu, ceo bidermajer biće samo tvoj.

4. Analizirajte mladina prethodna bacanja

Ako mladi ovo nije prva svadba, istraži na koju stranu je bacala bidermajer na svoja poslednja tri venčanja. Postoji velika verovatnoća da će ponovo baciti u istu stranu. Naravno, pod uslovom da nije previše popila, onda sve ovo pada u vodu.

5. Kupovina bidermajera

Mlada i mladoženja hoće pare, jer da nije tako ne bi ni pravili svadbu. Iskoristi njihovu alavost, daj im 100 evra preko onog što si planirala i bidermajer je tvoj.

 1. voya montoya kaže:

  Šta ako je mlada stranačka koleginica?

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pre nego što se upustiš u celu avanturu oko bidermajera, dobro razmisli da li ti je, u sadašnjem trenutku u životu, venčanje baš najvažnije?!

  1. Ja sam kaže:

   U pravu si.
   Ni nesa stefanovic se nije udavao, pa sta mu fali…

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Al je zato zaljublen preko ušiju!

   2. voya montoya kaže:

    Siniša Mali…!!!

  2. SoLis kaže:

   Kako nije?
   Rodjene za to, najvaznija zivotna misija.

 3. Sasa kaže:

  Gledao sam klipove kad se devojke potuku zbog bidermajera toliko im znaci da ga uhvate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *