nazad na vrh

Pet najboljih tehnika za hvatanje bidermajera

Hvatanje bidermajera je jedan od najvažnijih događaja i može se reći da praktično sve u životu vodi ka tome. To je najsrećniji dan za mnoge žene, dan kada određuju svoju sudbinu i, shodno tome, moraju biti spremne na sve, ali najviše na to da ga uhvate. Predstavljamo vam pet najboljih i u praksi višestruko proverenih tehnika za hvatanje bidermajera. 

1. Glumi nezainteresovanost

Nikada ne zaboravi da sve vreme imaš veliki osmeh da bi svima delovalo kako je za tebe sve ovo jedna velika šala i da ti uopšte stalo do bidermajera. Obavezno se kikoći dok lakat leve ruke nabijaš u lice suparnice do tebe, a dok ti si štiklu zabola devojci sa tvoje druge strane.

2. Ponašaj se kao dama

Udarac laktom u pleksus, poluga na vratu ili zglobu šake su uvek efikasna rešenja, ali ne zaboravi, ti si ipak dama i tako treba da se ponašaš u svim situacijama, pa i ovoj. Suzavac ili biber sprej će ti biti sasvim dovoljni da prvi dođete do toliko željenog bidermajera.

bidermajer-03

3. Skretanje pažnje

Neposredno pred mladino bacanje bidermajera, probaj da svim konkurentkinjama skreneš pažnju. Slobodno vikni nešto što bi moglo da im se svidi kao “Eno je Dženifer Lopez” ili nešto što će ih uplašiti “Eno ga Mima Karadžić”. Dok žene uspaničeno budu bežale u strahu da je Mima Karadžić došao na svadbu, ceo bidermajer biće samo tvoj.

4. Analizirajte mladina prethodna bacanja

Ako mladi ovo nije prva svadba, istraži na koju stranu je bacala bidermajer na svoja poslednja tri venčanja. Postoji velika verovatnoća da će ponovo baciti u istu stranu. Naravno, pod uslovom da nije previše popila, onda sve ovo pada u vodu.

5. Kupovina bidermajera

Mlada i mladoženja hoće pare, jer da nije tako ne bi ni pravili svadbu. Iskoristi njihovu alavost, daj im 100 evra preko onog što si planirala i bidermajer je tvoj.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Šta ako je mlada stranačka koleginica?

  2. Pre nego što se upustiš u celu avanturu oko bidermajera, dobro razmisli da li ti je, u sadašnjem trenutku u životu, venčanje baš najvažnije?!

  3. Gledao sam klipove kad se devojke potuku zbog bidermajera toliko im znaci da ga uhvate.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix