njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

10. sep. 2013

Sigurni znakovi da među vama nema ljubavi

Jedna od najtežih stvari sa kojima se svaka žena bar jednom u životu suočila jeste prestanak ljubavi. Teško je prihvatiti i objasniti činjenicu zašto između vas i tog prelepog muškarca zbog koga vam zastaja dah nema emocija. Ipak, mnoge žene ne umeju da prepoznaju jasne pokazatelje da je ljubav nestala ili da je nikada nije ni bilo. Ovo su samo neki od znakova zahvaljujući kojima ćete prepoznati odnos u kome nema uzajamne ljubavi

1.Trudni ste sa drugim muškarcem

Ako čekate dete sa drugim muškarcem, postoji velika verovatnoća da ste sa njim imali seksualni odnos čak i više puta. Ovo je često pokazatelj da između vas i vašeg parnera stvari nisu najsjajnije. Ako je pritom vaš partner upoznat sa tim da ste trudni sa drugim muškarcem, budite uvereni da ljubav već odavno ne stanije u vašoj kući.

2.Prijavio vas je policiji

Njegovo neodgovaranje na poruke, spuštanje slučalice i nejavljanje na ulici još ste i mogli da protumačite kao nespretan način da vam pokaže da mu se sviđate, ali da je suviše stidljiv da bi pričao sa vama, ali ako vas je prijavio policiji zbog uznemiravanja, to je već sasvim druga stvar. Poštedite sebe zatvora i odustanite od ove ljubavi.

3.Niste se čuli nekoliko meseci

Ako ga niste videli ni čuli najmanje tri meseca, velike su šanse da se vaša ljubav završila ili da nikad nije ni postojala. Statistike pokazuju da se 100 odsto parova čuje najmanje jednom nedeljno, pa ovaj znak možete jasno protumačiti kao kraj emotivne veze.

4. Niste ga nikad videli uživo

Iako vam je možda teško da poverujete, ali to što neku osobu nikada niste videli uživo, niti se čuli sa njom, jasan je znak da između vas nema ljubavi. Bez obzira na to što ovu osobu viđate često na televiziji, što ste odgledali sve njegove filmove ili koncerte, ova osoba ne gaji emocije prema vama. Istraživanja pokazuju da je ženama najteže da poveruju da ih ne čeka divna budućnost sa nekom poznatom ličnošću, bez obzira na to što su mu oprostile to što uz brak čeka i dete sa starletom.

Jasmina Gavrilov

 1. Himalajac kaže:

  Jasmina, jasmina…

 2. ariela kaže:

  “e kad vam je majka govorila da ljubav muskarca dolazi preko njegovog stomaka (misli odlicno kuvate) prevarila se za 20 cm na gore jer ljubav ipak postoji zbog malo dole”…to pise u knjizi Muskarac Mars i zena Venera u spavacoj sobi…dakle tuj sto kazu lezi i ulaz i izlaz…pa ko izdrzi duze….

  1. Ender kaže:

   e pa stvarno kuj tura minusi na ovu mudros'…

 3. celtic kaže:

  Kao i uvijek, zadnji pasus najjači. Bravo, Njuže!!!!

 4. Žeks kaže:

  Ma , kava ljubav kakve gluposti, lepo je Bosanac rekao “ljubav i lepota su prolazni jedino je glupost večna” a i svugde mu je bolje nego u gaćama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *