nazad na vrh

Predsednikov instagram nalog dobija nacionalnu frekvenciju

BEOGRAD, 7. februar 2019, (Njuz) – Nakon velike popularnosti među korisnicima društvenih mreža, Instagram nalog predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobija nacionalnu frekveniju. Nacionalna frekvencija će omogućiti i građanima koji nemaju instagram nalog niti internet, da prate dogodovštine predsednika Vučića kad god to požele putem svojih televizora.

– Od sada će svi građani, zahvaljujući nacionalnoj frekvenciji, moći u svakom trenutku da pogledaju šta je predsednik radio, sa kim se sastao, gde je putovao, šta je jeo, i naravno fotografije zalazaka sunca koje predsednik uslikao, kaže generalni sekretar predsednikovog instagram naloga Nikola Selaković.

Predsednik je u lajv blogu izjavio da je iznenađen dobijanjem nacionalne frekvencije.

– Ovo je veliki kompliment za mene koji uopšte i ne koristim Instagram jer imam stari telefon, izjavio je predsednik na Instragramu. – To je samo potvrda činjenice da građani lajkuju kad idemo napred i kad nam raste broj folovera, kao i kada repostujemo i komentarišemo, ali naravno samo pozitivno, bez hejta, dodao je Vučić.

Kako se nezvanično saznaje, građani koji rade u javnim preduzećima već su zapratili predsednikov nalog bez da im je iko rekao da to urade ili zapretio da će, ukoliko to ne urade, ostati bez posla oni ili neko od njihovih najbližih članova porodice.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Nije daleko od istine, biće fotke iz toaleta.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix