njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

07. feb. 2019

Predsednikov instagram nalog dobija nacionalnu frekvenciju

BEOGRAD, 7. februar 2019, (Njuz) – Nakon velike popularnosti među korisnicima društvenih mreža, Instagram nalog predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobija nacionalnu frekveniju. Nacionalna frekvencija će omogućiti i građanima koji nemaju instagram nalog niti internet, da prate dogodovštine predsednika Vučića kad god to požele putem svojih televizora.

– Od sada će svi građani, zahvaljujući nacionalnoj frekvenciji, moći u svakom trenutku da pogledaju šta je predsednik radio, sa kim se sastao, gde je putovao, šta je jeo, i naravno fotografije zalazaka sunca koje predsednik uslikao, kaže generalni sekretar predsednikovog instagram naloga Nikola Selaković.

Predsednik je u lajv blogu izjavio da je iznenađen dobijanjem nacionalne frekvencije.

– Ovo je veliki kompliment za mene koji uopšte i ne koristim Instagram jer imam stari telefon, izjavio je predsednik na Instragramu. – To je samo potvrda činjenice da građani lajkuju kad idemo napred i kad nam raste broj folovera, kao i kada repostujemo i komentarišemo, ali naravno samo pozitivno, bez hejta, dodao je Vučić.

Kako se nezvanično saznaje, građani koji rade u javnim preduzećima već su zapratili predsednikov nalog bez da im je iko rekao da to urade ili zapretio da će, ukoliko to ne urade, ostati bez posla oni ili neko od njihovih najbližih članova porodice.

Viktor Marković

  1. Vlada kaže:

    Nije daleko od istine, biće fotke iz toaleta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *