nazad na vrh

Sedam načina da otkriješ da li je stvarno bio sa drugarima u kafani

Misha Popovikj
FOTO: Misha Popovikj

Nekada, u vreme kada nije bilo društvenih mreža i kada su mogućnosti za švrljanje bilo znatno manje nego danas, muškarci su svoju tugu utapali u alkoholu, a kafana je bila mesto za čije su posećivanje iznalazili najrazličitije izgovore.

Danas je, međutim, kafana postala izgovor za brojne druge nepodobštine, a istraživanja koje je sproveo Institut za monitoring kafanskog bihejviorizma pokazuju da čak 90 odsto procenata muškaraca laže kada kaže da su bili sa drugarima u kafani.

Predstavljamo vam sedam načina da utvrdite da li je muškarac vašeg života zaista osvanuo sa društvom uz karirane stolnjake ili je zoru ipak dočekao na satenskim čaršafima svoje ljubavnice.

1. Pogledajte listu poziva na njegovom mobilnom. Ako je zvao bivše devojke, to potvrđuje da se napio sa drugarima u kafani.

2. Ako ga prijatelji posle izlaska donesu kući bez košulje i jedne cipele, vrlo je verovatno da je bio u kafani. I to pre nego što je u zoološkom vrtu ušao u kavez sa medvedom koji mu je prilikom bekstva oteo košulju i cipelu.

3. Pitajte ga sa kim je bio u kafani. Ako kaže da je bio sa Timčetom, Bakijem, Starim i Locom, to je znak da laže, jer svi znaju da Loca više ne pije zbog jetre.

4. Prokomentarišite kako je piće u kafani preskupo i recite da vam je drugarica rekla da je sinoć platila malo pivo 385 dinara. Ako vam kaže da to nije tačno i da je on sinoć plaćao veliko točeno 180, znaćete da je bio u kafani.

5. Ako ste mu svaka dva minuta slali poruke na Fejsbuk ili Viber i odmah dobili SEEN, sigurno je sa ortacima kojima se žali kako ga smarate, kontrolišete i da nemate poverenja… Ali bar nije sa drugom.

6. Ako, kada dođe kući, primetite da smrdi na alkohol, duvan, roštilj i znoj, možete odahnuti. Nije bio u kafani, samo je u povratku upao u špic u 23-ci.

7. Pitajte ga da li je bio u kafani “Ona moja druga, a ne bivša”, “Ona moja bivša, a ne tvoja” ili “Ona moja prva, a ne druga”. Ako odgovori da je bio u ovoj poslednjoj, znaćete da laže jer ne postoji kafana sa tako besmislenim imenom.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: ,
  1. 8. Odes sa ljubavnikom u kafanu da vidis da li je u njoj…kafani.

  2. 8- Odes sa ljubavnikom u kafanu i vidis da li je u njoj…kafani

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix