Pornhub nije ispunio Goranova očekivanja kao Instagram
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. jul. 2019

Zbog pada Instagrama mladić bio primoran da ode na Pornhub

BEOGRAD, 19. jul 2019, (Njuz) – Zbog višesatnog pada Instagrama, Goran Stanković, student ETF-a, bio je primoran da inspiraciju za svoj svakodnevni život pronađe na Pornhubu, saznaje Njuz.

– Nevoljno idem na porno sajtove jer sve što mi treba je na Instagramu. Međutim, pošto ova društvena mreža juče nije radila nekoliko sati, a paralelno je pao i Fejsbuk, alternativu sam, posle dužeg vremena, morao da potražim na Pornhubu – prepričava Goran, ali i dodaje kako ovaj sajt nije zadovoljio njegova očekivanja.

– Na Pornhubu, nažalost, nisam pronašao svoje omiljene kategorije: hiljaditi selfi, srećne devojke u kupaćim kostimima na plaži, poziranje i pućenje, noge sa pučinom u pozadini, senzualno držanje čaše vina u ruci, urlanje i dahtanje u noćnom klubu, odnosno nisam našao sve ono u čemu uživam i što me pali na Instagramu – kaže ovaj student.

– Možda je i bolje da ohladim malo glavu na Pornhubu, Redtubeu i sličnim sajtovima, kako neko ne bi pomislio da sam perverznjak jer visim samo na Instagramu – zaključio je on.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *