nazad na vrh

Zbog pada Instagrama mladić bio primoran da ode na Pornhub

Pornhub nije ispunio Goranova očekivanja kao Instagram

BEOGRAD, 19. jul 2019, (Njuz) – Zbog višesatnog pada Instagrama, Goran Stanković, student ETF-a, bio je primoran da inspiraciju za svoj svakodnevni život pronađe na Pornhubu, saznaje Njuz.

– Nevoljno idem na porno sajtove jer sve što mi treba je na Instagramu. Međutim, pošto ova društvena mreža juče nije radila nekoliko sati, a paralelno je pao i Fejsbuk, alternativu sam, posle dužeg vremena, morao da potražim na Pornhubu – prepričava Goran, ali i dodaje kako ovaj sajt nije zadovoljio njegova očekivanja.

– Na Pornhubu, nažalost, nisam pronašao svoje omiljene kategorije: hiljaditi selfi, srećne devojke u kupaćim kostimima na plaži, poziranje i pućenje, noge sa pučinom u pozadini, senzualno držanje čaše vina u ruci, urlanje i dahtanje u noćnom klubu, odnosno nisam našao sve ono u čemu uživam i što me pali na Instagramu – kaže ovaj student.

– Možda je i bolje da ohladim malo glavu na Pornhubu, Redtubeu i sličnim sajtovima, kako neko ne bi pomislio da sam perverznjak jer visim samo na Instagramu – zaključio je on.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix