njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

16. sep. 2013

4 sigurna znaka da vas partner vara

Većina od nas je bar jednom imala iskustva sa muškarcem koji vara. Džabe su nas na takve upozoravale naše mame, bake i drugarice, varalice bi uvek našle način kako da nas osvoje, a na kraju i povrede. Da biste sprečile da vam još jednom slome srce, pročitajte naše savete kako prepoznati varalicu i izbegavajte ih u širokom luku.

Dopadljivog je izgleda

Muškarac varalica koji osvaja srca je najčešće dopadljivog izgleda, šarmantan i privlačan. Statistike pokazuju da je muškarcima mnogo teže da varaju ako suprotan pol ne misli za njih da su privlačni. Ipak, postoje i muškarci koji na prvi pogled nisu toliko privlačni, a ipak su skloni prevari. Zato, devojke, oprez!

Ima dosta drugova

Ako muškarac ima više od jednog druga, velika je verovatnoća da se on često kreće u muškom društvu. Među muškarcima vlada „ponašanje čopora“ u kom se oni takmiče ko će osvojiti više devojaka. Ipak, pojedina iskustva govore da postoje i muškarci tzv. „solo varalice“ koji najradije varaju kada nemaju podršku svojih drugova.

Uživa u gledanju sporta

Istraživanja pokazuju da muškarci koji često prate sport ili koji se makar i rekreativno bave njime, imaju više testosterona. Upravo ovaj hormon zaslužan je da vaš partner ima povećanu potrebu za pažnjom suprotnog pola. Oko 99% muškaraca uživa u gledanju ili bavljenju sportom, međutih i među onih 1% koji to ne vole mogu se naći muškarci koji su skloniji prevari.

Ima devojku ili ženu

Ako muškarac koji vam se udvara ima već devojku ili čak ženu, budite uvereni da je on jedan od onih koji voli da vara. Najčešći pokazatelj da neko ima sklonosti ka prevari jeste da flertuje sa drugom osobom dok kraj sebe ima partnera.

Jasmina Gavrilov

 1. Djukicmaister kaže:

  Ja moju devojku nikada nisam prevario.

  Zena se ne racuna, je l’?

 2. Miloje kaže:

  Jasmina,dušice,čuvaj se ti nama promaje i ne sedaj na ‘ladan beton…

 3. aleksandar kaže:

  takodje, ako pije ili ako ne pije, verovatno je varalica

 4. Mladjan Dinkic kaže:

  Muskarci koji vole da je%u, takodje vole i da varaju.

 5. Rogre kaže:

  Muškarci koji varaju će se jako nervirati što im gemblate po telefonu u portazi za sumnjivim porukama, sumnjivim telefonskim brojevima, sumnjivom pornografijom sa interneta ili fotografijama Kejt Apton. Muškarci koji ne varaju će vas podržavati rečima npr. to, dušo, dobro ga pročešljaj, ili jea bejbi potroši nokte na njemu i slično

  1. aleksandar kaže:

   ima tu istine, nikada nisam
   prevario devojku koja mi je rekla

   ” ‘ao ‘ubavi ‘oliki ‘i ‘e, ‘e me ‘ilica u'rnula”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *