nazad na vrh

4 sigurna znaka da vas partner vara

Većina od nas je bar jednom imala iskustva sa muškarcem koji vara. Džabe su nas na takve upozoravale naše mame, bake i drugarice, varalice bi uvek našle način kako da nas osvoje, a na kraju i povrede. Da biste sprečile da vam još jednom slome srce, pročitajte naše savete kako prepoznati varalicu i izbegavajte ih u širokom luku.

Dopadljivog je izgleda

Muškarac varalica koji osvaja srca je najčešće dopadljivog izgleda, šarmantan i privlačan. Statistike pokazuju da je muškarcima mnogo teže da varaju ako suprotan pol ne misli za njih da su privlačni. Ipak, postoje i muškarci koji na prvi pogled nisu toliko privlačni, a ipak su skloni prevari. Zato, devojke, oprez!

Ima dosta drugova

Ako muškarac ima više od jednog druga, velika je verovatnoća da se on često kreće u muškom društvu. Među muškarcima vlada “ponašanje čopora“ u kom se oni takmiče ko će osvojiti više devojaka. Ipak, pojedina iskustva govore da postoje i muškarci tzv. “solo varalice“ koji najradije varaju kada nemaju podršku svojih drugova.

Uživa u gledanju sporta

Istraživanja pokazuju da muškarci koji često prate sport ili koji se makar i rekreativno bave njime, imaju više testosterona. Upravo ovaj hormon zaslužan je da vaš partner ima povećanu potrebu za pažnjom suprotnog pola. Oko 99% muškaraca uživa u gledanju ili bavljenju sportom, međutih i među onih 1% koji to ne vole mogu se naći muškarci koji su skloniji prevari.

Ima devojku ili ženu

Ako muškarac koji vam se udvara ima već devojku ili čak ženu, budite uvereni da je on jedan od onih koji voli da vara. Najčešći pokazatelj da neko ima sklonosti ka prevari jeste da flertuje sa drugom osobom dok kraj sebe ima partnera.

Jasmina Gavrilov

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Ja moju devojku nikada nisam prevario.

  Zena se ne racuna, je l’?

 2. Jasmina,dušice,čuvaj se ti nama promaje i ne sedaj na ‘ladan beton…

 3. takodje, ako pije ili ako ne pije, verovatno je varalica

 4. Muskarci koji vole da je%u, takodje vole i da varaju.

 5. Muškarci koji varaju će se jako nervirati što im gemblate po telefonu u portazi za sumnjivim porukama, sumnjivim telefonskim brojevima, sumnjivom pornografijom sa interneta ili fotografijama Kejt Apton. Muškarci koji ne varaju će vas podržavati rečima npr. to, dušo, dobro ga pročešljaj, ili jea bejbi potroši nokte na njemu i slično

  • ima tu istine, nikada nisam
   prevario devojku koja mi je rekla

   ” ‘ao ‘ubavi ‘oliki ‘i ‘e, ‘e me ‘ilica u'rnula”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix