nazad na vrh

Njuz žena: Pogledajte kako ova holivudska glumica izgleda samo 2 meseca nakon vašeg porođaja

Megan se ne stidi da pokaže stomak, iako je od vašeg porođaja prošlo samo par meseci

HOLIVUD, 30.mart 2016, (Njuz) – Iako se nije pojavljivala u javnosti nakon vašeg porođaja, fotografija koja je osvanula na “Instagramu”, otkrila je da glumica Megan Foks (29) izgleda savršeno.

S obzirom na to da ova seksepilna glumica nikada nije imala problema sa viškom kilograma, i ne treba toliko da čudi činjenica da i nakon vašeg porođaja ima perfektnu liniju.

Megan se ne stidi da pokaže stomak, iako je od vašeg porođaja prošlo samo par meseci.

Vi ste se porodili se pre samo dva meseca, a njen izgled je potpuno fascinantan. Telo joj je maksimalno zategnuto, a tome, kako i sama kaže, može da zahvali genima, a ne vežbanju ili dijetama.

Slavna glumica dokazala je na svom primeru da vaša trudnoća ne mora nužno da upropasti njenu devojačku liniju.

Bivša manekenka oduševljava svojom figurom koju je pokazala ne tako dugo posle vaše trudnoće i porođaja.

A kada pogledate njen struk i zategnute trbušnjake, kojih se uopšte ne stidi, niko ne bi mogao da pogodi da ste se porodili pre samo 2 meseca.

Pokazala je zavidnu figuru i tokom odmora u Maroku, samo osam nedelja nakon što je na svet došla vaša beba kojoj još uvek niste dali ime.

Stomak ove poznate glumice je uprkos vašem nedavnom porođaju potpuno ravan, a ona, koja je toga itekako svesna, uslikana je samouvereno u kežual kombinaciji koja je istakla njenu zavidnu figuru.

S obzirom da tokom drugog stanja niste izgledali baš besprekorno, deluje sasvim neverovatno da lepa glumica brzo nakon vašeg porođaja izgleda ovako kako izgleda.

Sudeći prema prikazanom, poznata glumica neće izgubiti svoju fit liniju ni tokom vaše sledeće trudnoće.

Viktor Marković

Tagovi: ,